Close

Konfirmant 2021/2022

Bli kjent med troen – bli kjent med deg selv.

Har du tenkt noe på konfirmanttida di og hvor du vil ha den?

Konfirmanttida gir deg mulighet til å lete etter svar på noen av de store spørsmålene i livet. Spørsmål om tro og tvil, rett og galt, Gud og Jesus, meningen med livet, relasjoner til deg selv og andre mennesker. Du vil lære viktige ting som kan bety mye for livet ditt – og det skal være god plass til alle tankene og spørsmålene dine. Vi vil gjerne tenke og erfare sammen med deg. Uansett hvem du er eller hvordan du har det, er du velkommen som konfirmant i 3:16.

Undervisningen

Vi følger et undervisningsløp, utviklet av Awana. Med Awana ønsker vi å ta de unges tro på alvor. De er morgendagens kirke og ledere, men de er likefullt del av dagens kirke. I fellesskapet blant alle generasjoner lærer vi gjensidig av hverandre. Vi blir til i møte med hverandre. Undervisningen vil være en kombinasjon av bibel, grupper(bygge relasjoner gjennom samtale), samt lek og moro. Vi starter alle våre samlinger med et måltid. På denne måten sitter vi sammen, ser hverandre i øynene(ikke på mobilen), snakker og opplever at relasjoner bygges og skuldrene senkes. Vi vil også ha noen egne undervisningsøkter, som for eksempel:

*Sosiale medier og skjermbruk

*Sex, kjærlighet og relasjoner

*Fake news / Kildekritikk

Vennskap og gode opplevelser

3:16 Konfirmasjon er ikke bare undervisning og samtaler om tro & tvil. Tidlig på høsten drar vi på hyttetur i nærheten for å bli bedre kjent. I november setter vi kursen mot GetFocused-festivalen (www.getfocused.no) i Tønsberg sammen med hundrevis av andre ungdommer fra hele Norge. Det store høydepunktet er nok for mange vår årlige utenlandstur på våren, som grunnet Covid-19 dessverre har blitt avlyst for våre 2 siste konfirmasjonskull. Men det ser ut som vi får et etterlengtet comeback med utenlandstur i 2022. Konfirmasjonstiden gir deg kule opplevelser med gode venner som du virkelig kan glede deg til! Lokalet vårt, Røde Mølle, er forresten som skapt for kreativ og ungdommelig utfoldelse; her bruker vi video & foto, heftig lyd & lys, musikk, dans & drama for å formidle. Vi er opptatt av at konfirmanten skal finne sine gaver og talenter, og få utvikle og forvalte de på best mulig måte.

Informasjon

Priser

Det koster 1500,- + 1900,- kroner å være konfirmant i 3:16. Dette inkluderer:

  • ”Bli kjent”- hyttetur på Arisholmen,
  • Deltakelse på GetFocused-festivalen,
  • Helgetur til Gøteborg..!
  • Avslutningsfest før sommeren med overnatting på Røde Mølle
  • Reunion på Røde Mølle
  • Fantastisk, viktig og relevant undervisning

Første del av beløpet betales ved oppstarten i september, den andre delen i januar. Det er mulig å søke om reduksjon/fritak fra konfirmantavgiften ved særlige behov. Slik søknad sendes skriftlig senest ved påmelding. Ta kontakt dersom du har spørsmål angående betaling.

Foreldre/foresatte

Foreldre og foresatte er selvsagt hjertelig velkomne i 3:16, og vi håper på en god dialog gjennom hele konfirmanttiden. I tillegg til foreldremøtet ved oppstarten i september, vil foreldre/foresatte bli invitert til Mølla Søndager der konfirmantene vil delta og i andre sammenhenger. Utenom dette er det bare å ta kontakt via telefon eller e-post.

Viktige datoer

16. juni 2021: Informasjonsmøte på Røde Mølle, for konfirmasjonskullet 21/22. Fra klokken 18:30. Det blir lett servering.

Oppdatering med info om første samling kommer!

24. april 2022: Konfirmasjonssøndag/festdag –  kl. 11:00 på Røde Mølle.

Tilrettelegging

3:16Konfirmasjon skal være et tilbud for alle som ønsker det. Ved spesielle behov prøver vi, i samarbeid med foresatte, å legge til rette for en god konfirmanttid med utgangspunkt i konfirmantenes egne forutsetninger og behov for tilrettelegging.

Påmelding

Meld interesse ved å fylle ut skjemaet.

Påmelding til konfirmasjon
Konfirmantens fornavn
Konfirmantens etternavn
Sending