Close

Konfirmant 2020/2021

Bli kjent med troen – bli kjent med deg selv.

Har du tenkt noe på konfirmanttida di og hvor du vil ha den?

Konfirmanttida gir deg mulighet til å lete etter svar på noen av de store spørsmålene i livet. Spørsmål om tro og tvil, rett og galt, Gud og Jesus, meningen med livet, relasjoner til deg selv og andre mennesker. Du vil lære viktige ting som kan bety mye for livet ditt – og det skal være god plass til alle tankene og spørsmålene dine. Vi vil gjerne tenke og erfare sammen med deg. Uansett hvem du er eller hvordan du har det, er du velkommen som konfirmant i 3:16.

Undervisningen

3:16 Konfirmasjon er ikke bare undervisning og samtaler om tro & tvil. Tidlig på høsten drar vi på hyttetur i nærheten for å bli bedre kjent. I november setter vi kursen mot GetFocused-festivalen (www.getfocused.no) i Tønsberg sammen med tusenvis av andre ungdommer fra hele Norge. Det store høydepunktet er nok for mange vår årlige utenlandstur på våren, som i år er til GØTEBORG. Kule opplevelser med gode venner som du virkelig kan glede deg til! Lokalet vårt, Røde Mølle, er forresten skapt for kreativ og ungdommelig utfoldelse; her bruker vi video & foto, heftig lyd & lys, musikk, dans & drama for å formidle – og konfirmantene får også prøve seg med ulike uttrykksformer.

Vennskap og gode opplevelser

3:16 Konfirmasjon er ikke bare undervisning og samtaler om tro & tvil. Tidlig på høsten drar vi på hyttetur i nærheten for å bli bedre kjent. I november setter vi kursen mot GetFocused-festivalen (www.getfocused.no) i Tønsberg sammen med hundrevis av andre ungdommer fra hele Norge. Det store høydepunktet er nok for mange vår årlige utenlandstur på våren. Kule opplevelser med gode venner som du virkelig kan glede deg til! Lokalet vårt, Røde Mølle, er forresten som skapt for kreativ og ungdommelig utfoldelse; her bruker vi video & foto, heftig lyd & lys, musikk, dans & drama for å formidle – og konfirmantene får også prøve seg med ulike uttrykksformer.

Informasjon

Priser

Det koster 1500,- + 1900,- kroner å være konfirmant i 3:16. Dette inkluderer:

  • ”Bli kjent”- hyttetur på Arisholmen,
  • Deltakelse på GetFocused-festivalen,
  • Helgetur til Gøteborg..!
  • Avslutningsfest før sommeren med overnatting på Røde Mølle
  • Reunion på Røde Mølle
  • Fantastisk, viktig og relevant undervisning

Første del av beløpet betales ved oppstarten i september, den andre delen i januar. Det er mulig å søke om reduksjon/fritak fra konfirmantavgiften ved særlige behov. Slik søknad sendes skriftlig senest ved påmelding. Ta kontakt dersom du har spørsmål angående betaling.

Foreldre/foresatte

Foreldre og foresatte er selvsagt hjertelig velkomne i 3:16, og vi håper på en god dialog gjennom hele konfirmanttiden. I tillegg til foreldremøtet ved oppstarten i september, vil foreldre/foresatte bli invitert til Mølla Søndager der konfirmantene vil delta og i andre sammenhenger. Utenom dette er det bare å ta kontakt via telefon eller e-post.

Viktige datoer

9. juni 2020: Informasjonsmøte på Røde Mølle, for konfirmasjonskullet 20/21. Fra klokken 18:30. Det blir lett servering.

22. september 2020: Første samling/Oppstart kl 18:30-20:00 på Røde Mølle.

25. april 2021: Konfirmasjonssøndag/festdag –  kl. 11:00 på Røde Mølle.

Tilrettelegging

3:16Konfirmasjon skal være et tilbud for alle som ønsker det. Ved spesielle behov prøver vi, i samarbeid med foresatte, å legge til rette for en god konfirmanttid med utgangspunkt i konfirmantenes egne forutsetninger og behov for tilrettelegging.

Påmelding

Meld interesse ved å fylle ut skjemaet.

Påmelding til konfirmasjon
Konfirmantens fornavn
Konfirmantens etternavn
Sending