Voksen i 3:16


Velkommen hjem!
Mølla Søndag er et møte mellom familien, deg og Gud


Ny i 3:16: Dette venter deg
Ny og nysgjerrig? Vi gleder oss til å møte deg. 

Gudstjeneste: Mølla Søndag & G19
Kom innom et søndagsmøte kl 12! Vi hilser på deg i døra, og viser deg veien til kaféen og salen. Her kan du være deg selv, og du vil forhåpentligvis nyte 90 minutter med musikk, bønn og livsnær undervisning. Etterpå er det god tid til å bli kjent med folk i kaféen, om du ønsker. G19 – søndager kl. 19 for deg som synes kl. 12 er tidlig, eller hvis du klarer to gudstjenester på en søndag.


Nettverksgrupper

Kjenner du noen i 3:16 allerede? Da anbefaler vi at du blir med i en nettverksgruppe. Her snakker vi om livet, og åpner opp for Gud gjennom bønn og bibelstudium. Gruppene er gjerne inndelt etter kjønn, og foregår i hjemmene annenvher uke. Kom sulten!

Mer om grupper


Internasjonal kafe

Hver måned har vi internasjonal kafe på Røde Mølle. En god gjeng på 25-50 mennesker møtes i kafeen. Det er alltid herlig og god mat med et internasjonalt preg. Alt er gratis 🙂

Se mer på vår facebook-gruppa


Godhet

Det startet i august 2006. IMI Kirken i Stavanger arrangerte den første Godhetsfestivalen til stor glede og takknemlighet både for deltakere og mottagere. Mandag til fredag i en uke, fra klokka 17-21, ble satt av til å hjelpe mennesker med alt i fra husmaling til bilvask, helt uten agenda, utelukkende for å vise godhet. I juni 2015 ble Godhet også arrangert i Fredrikstad for første gang.

Se mer på vår facebook-gruppa